ALBERT LÓPEZ MILLÁN

ARQUITECTE TÈCNIC

Sobre mi

Cursa els seus estudis a Lleida (UdL) i es gradua el 2013. Inicia i desenvolupa la seva activitat professional en una empresa constructora com a cap de producció, seguidament desenvolupant tasques d’oficina tècnica en una empresa tancaments, i posteriorment en un despatx d’arquitectura multidisciplinar especialitzada en informes de taxació hipotecària oficial sota la normativa
ECO 805-2003.

Per al desenvolupament de les seves funcions compta amb el suport del col·legi professional que, mitjançant el visat, certifica la seva competència, li proporciona la formació continuada que necessita i l’assessora en el seu dia a dia professional. Col·legiat nº815 pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida. 

 Filosofia i valors

Fisosofia

La nostra filosofía es buscar las necesidades del cliente y cumplir la funcionalidad deseada en cada proyecto, optimizar al máximo el tiempo de ejecución tanto de fase de proyecto como fase de obra realizando planificaciones temporales y consiguiendo así optimizar costes.

Valors

  • Confiança
  • Compromís
  • Passió
  • Profesionalitat